Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Sulīgi vistas un siera plācenīši vislabāk garšos ar pavasarīgi košiem ķirštomātiņu salātiem. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
250 gvistas fileja40 gmocarella2 olas2 ĒKgrieķu jogurts2 TKkukurūzas ciete sāls un pipari pēc garšas ķirštomāti dilles laima sula sāls un malti melnie pipari olīveļļa

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež mazos kubiņos. Olu sakuļ ar kukurūzas cieti, rīvētu sieru, jogurtu, garšvielām. Pievieno sagrieztajai vistas filejai. Apmaisa, pārklāj ar pārtikas plēvi un noliek ledusskapī uz pāris stundām vai uz nakti ievilkties.

2

No masas veido plaukstas lieluma plācenīšus. Apcep uz pannas mazā eļļas daudzumā no abām pusēm.

3

Ķirštomātus sagriež uz pusēm, liek bļodā un samaisa ar kapātām dillēm, laima sulu, olīvelļu, sāli un pipariem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!