14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gspageti30 "Ikea" gaļas bumbiņas cietais siers baziliks sāls un svaigi malti melnie pipari MĒRCEI:1 sīpols, liels1 burkāns4 ķiploka daiviņas850 gkonservēti tomāti1 ĒKtomātu pasta sāls un malti melnie pipari oregano (raudene) eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli, ieliek spageti.
2
Kamēr tie vārās, gatavo mērci. Pannā uzkarsē eļļu un apcep sasmalcinātus sīpolus, burkānus un ķiplokus.
3
Pievieno tomātu pastu, tomātus savā sulā un garšvielas. Mērci samaisa un sautē uz nelielas liesmas vismaz pusstundu.
4
Cepeškrāsnī vai citā pannā apcep gaļas bumbiņas, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
5
Kad spageti gatavi, tos nokāš. Sajauc mērci ar gaļas bumbiņām.
6
Pasniedz, liekot šķīvī spageti un pa virsu kārto bumbiņas ar mērci. Ēdienu pārkaisa ar rīvētu cieto sieru un sakapātu baziliku.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit