6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.8 kgmilti2 olas18 ĒKeļļa silts ūdens1 TKsāls1 TKcukurs
Pagatavošana
1
Bļodā iesijā miltus, pievieno tiem sāli, cukuru un samaisa.
2
Mērkrūzē iesit olas, pievieno tām eļļu un sakuļ viendabīgā masā. Tad pievieno labi siltu ūdeni, līdz šķidrās masa sasniedz 750 ml atzīmi.
3
Masu samaisa, pievieno miltiem un mīca mīklu, līdz tā vairs nelīp pie rokām. Ja šķiet, ka mīkla ir pārāk lipīga, mīcīšanas procesa laikā pievieno vēl 50 ml miltu, bet ne vairāk.
4
Mīkla ir gatava pelmeņu veidošanai!
- Šajā rakstā atklājām zelta likumus, ko jāievēro, mājās gatavojot pelmeņus.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit