Foto: Privātais arhīvs

"Šo desertu taisīju "uz dullo", izmantojot produktus, kas bija pa ķērienam, bet rezultāts izdevās ļoti gards, maigs un gaisīgs," recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gbiezpiens200 gskābs krējums1 ĒKmedus75 gcukurs15 gželatīns ogas dekoram

Pagatavošana

1

Biezpienu iztrin caur sietu. Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni, uzbriedina.

2

Krējumu, biezpienu, cukuru un medu sakuļ ar mikseri viendabīgā masā.

3

Masai pievieno ogas un karsta ūdens peldē izkausētu želatīnu.

4

Masu liek formā, kura iepriekš ir izklāta ar pārtikas plēvi. Dekorē ar ogām un liek ledusskapī vismaz uz pāris stundām.

Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!