Foto: Privātais arhīvs

Lai pagatavotu šo saldējumu, nav nepieciešama īpašs aprīkojums – visu darbu paveiks mikseris. Šī saldējuma tekstūra un garša esot neaprakstāma, apgalvo garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 mlsaldais krējums0.5 bundžiņa iebiezinātā piena ar cukuru100 gskābs krējums avenes

Pagatavošana

1

Saldo krējumu saputo stingrās putās.

2

Saputotajam krējumam pievieno iebiezināto pienu, skābu krējumu un visu apmaisa, līdz masa ir viendabīga.

3

Iecilā ogas, liek traukā un ievieto saldētavā uz vairākām stundām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!