3Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 tomāts4 redīsi saujalakši300 mlkefīrs šķipsnaJūras sāls
Pagatavošana
1
Tomātu sagriež četrās daļās. Lakšiem nogriež kātiņus (tos var izmantot buljona gatavošanai vai, sīki sakapājot, pievienot brokastu biezpienam). Redīsus pārgriež uz pusēm.
2
Visu liek bļodā, pievieno atvēsinātu kefīru, šķipsnu jūras sāls un sablendē viendabīgā masā.
3
Lej glāzē un bauda pavasarīgas brokastis. Ja vēlas, lai pēc maltītes ilgāk saglabātos sāta sajūta, var piekost klāt šķēlīti rupjmaizes vai graudu maizes.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniSvaigēšanaĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasLakšiRedīsiTomātiviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteKefīrsBez termiskas apstrādessalsSmūtiji un dārzeņu kokteiļi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit