Foto: Privātais arhīvs
Sātīgu, vienkārši pagtavojamu skumbrijas konservu, rīsu un olu salātu recepti iesaka mūsu lasītāja Kristīne Saleniece.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 paciņas rīsu2 bundžas skumbrijas konservu eļļā vai savā sulā1 sarkanais sīpols pēc garšassīpolloki4 olas paciņas majonēzes pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Olas novāra un atdzesē. Rīsus vāra, sekojot instrukcijai uz paciņas. Noskalo, ber bļodā un atdzesē.

2

Skumbriju izņem no bundžas, pielej nedaudz bundžā palikušā šķidruma, saspaida zivi ar dakšu.

3

Sasmalcina lociņus. Sarīvē olas uz rupjās rīves vai sīki sakapā.

4

Liek visas salātu sastāvdaļas bļodā, pievieno majonēzi, sāli, piparus pēc garšas un samaisa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!