30Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 paciņas rīsu2 bundžas skumbrijas konservu eļļā vai savā sulā1 sarkanais sīpols pēc garšassīpolloki4 olas paciņas majonēzes pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Olas novāra un atdzesē. Rīsus vāra, sekojot instrukcijai uz paciņas. Noskalo, ber bļodā un atdzesē.
2
Skumbriju izņem no bundžas, pielej nedaudz bundžā palikušā šķidruma, saspaida zivi ar dakšu.
3
Sasmalcina lociņus. Sarīvē olas uz rupjās rīves vai sīki sakapā.
4
Liek visas salātu sastāvdaļas bļodā, pievieno majonēzi, sāli, piparus pēc garšas un samaisa.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit