Atsaucoties "Tasty" aicinājumam dalīties ar lietuviešu kulināro mantojumu, recepti piedāvā Lietuvas lauku tūrisma asociācija un projekts "Skonių kelias". Ēdiens gatavots saskaņā ar Lietuvas sertificēta Nacionālā mantojuma produkta recepti, parādot tā gatavošanas procesu.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 vārītas bietes2 gurķi2 cieti novārītas olas0.5 glāzeskābs krējums1 lrūgušpiens vai kefīrs buntīte diļļu buntīte sīpolloku sāls pēc garšas vārīti kartupeļi pasniegšanai
Pagatavošana
1
Gurķus, sīpollokus un dilles sagriež un liek katlā. Pievieno šķipsnu sāls un visu sastampā ar piestiņu.
2
Tad rupji sarīvē vārītas bietes, ber katlā un visu samaisa.
3
Pievieno krējumu un vēlreiz visu kārtīgi samaisa.
4
Lej klāt rūgušpienu.
5
Nobeigumā pievieno sasmalcinātas vārītās olas.
6
Pasniedz ar karstiem vārītiem kartupeļiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit