Pildītas cukīni laiviņas ar vistas fileju un sieru vasarīgai maltītei. Recepti piesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
1 cukīni150 gvistas fileja2 ĒKtomātu pasta150 gmocarella pēc garšassāls un malti melnie pipari olīveļļa cepšanai zaļumi
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Pārgriež cukīni uz pusēm, izgrebj vidiņu.
3
Vistas fileju sagriež mazos kubiņos un apcep uz pannas olīveļļā. Pievieno sāli, piparus un tomātu pastu. Visu nedaudz pasautē.
4
Gatavo vistas filejas masu pilda cukīni "laiviņās". Pa virsu kārto mocarella siera šķēles. Liek cepamajā traukā. Trauku ar pildītajiem cukīni liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.
5
Liek "laiviņas" uz šķīvja un pasniedz ar dārzeņu salātiem.
Lai labi garšo!
CepšanaPannā cepts ēdiensGaršvielas un garšaugiMocarellaOlīveļļaTomātu pastaVistas filejaDārzeņu ēdieniCukīni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit