Foto: Tasty For Me publicitātes foto

Pildītas cukīni laiviņas ar vistas fileju un sieru vasarīgai maltītei. Recepti piesaka garšīgā "Instagram" konta "Tasty For Me" saimniece Sandra.

7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
1 cukīni150 gvistas fileja2 ĒKtomātu pasta150 gmocarella pēc garšassāls un malti melnie pipari olīveļļa cepšanai zaļumi

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

2

Pārgriež cukīni uz pusēm, izgrebj vidiņu.

3

Vistas fileju sagriež mazos kubiņos un apcep uz pannas olīveļļā. Pievieno sāli, piparus un tomātu pastu. Visu nedaudz pasautē.

4

Gatavo vistas filejas masu pilda cukīni "laiviņās". Pa virsu kārto mocarella siera šķēles. Liek cepamajā traukā. Trauku ar pildītajiem cukīni liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.

5

Liek "laiviņas" uz šķīvja un pasniedz ar dārzeņu salātiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!