40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.liels kartupelis1 gab.liels burkāns1 gab.sīpols200 glaša fileja1.5 lūdens pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Sīpolus, kartupeļus un burkānus sīki sagriež. Burkānus apcep sviestā.
2
Visu liek katliņā un vāra mīkstu.
3
Atsevišķā katliņā uzvāra zivs fileju, ko pēc tam pievieno katlā dārzeņiem. (Zivi rēķina 50 g uz vienu ēdāju.)
4
Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pasniedz ar zaļumiem.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniKartupeļiLasisPipariŪdensZivju un jūras produktu zupasviegliSīpoliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltītesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit