Foto: Privātais arhīvs
Garšīgai kūkai ne vienmēr jābūt sarežģītai - tā var būt arī pavisam vienkārši un ātri pagatavojama, gluži kā šī rabarberu kūciņa. Recepti iesaka mūsu lasītāja Vita.
40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 olas1.5 glāzecukurs2 glāzesmilti1 glāzekefīrs4 rabarberu kāti pūdercukurs pārkaisīšanai

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež veidni (26 cm diametrā) ar sviestu vai eļļu.

2

Rabarberu kātus nomizo, sagriež gabaliņos.

3

Olas ar cukuru kārtīgi saputo stingrās putās. Tas ir svarīgs nosacījums, pretējā gadījumā kūka nebūs čagana.

4

Iemaisa olu masā miltus un kefīru.

5

Mīklu lej veidnē, pa virsu ber rabarberus.

6

Cep 30 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē un "nopūderē" ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!