40Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 olas1.5 glāzecukurs2 glāzesmilti1 glāzekefīrs4 rabarberu kāti pūdercukurs pārkaisīšanai
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež veidni (26 cm diametrā) ar sviestu vai eļļu.
2
Rabarberu kātus nomizo, sagriež gabaliņos.
3
Olas ar cukuru kārtīgi saputo stingrās putās. Tas ir svarīgs nosacījums, pretējā gadījumā kūka nebūs čagana.
4
Iemaisa olu masā miltus un kefīru.
5
Mīklu lej veidnē, pa virsu ber rabarberus.
6
Cep 30 minūtes. Izņem no krāsns, atdzesē un "nopūderē" ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Līgo svētku un Jāņu receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniCepeškrāsnsCukursMiltiOlasPūdercukursRabarberiTortes un kūkasKefīrsLatviešu nacionālā virtuve
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit