5Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 vārīti kartupeļi1 tomāts1 sālīts gurķis pēc garšassīpolloki100 gvājpiena biezpiens0.66 glāzekefīrs pēc garšassāls un malti melnie pipari linsēklu eļļa
Pagatavošana
1
Bļodiņā liek biezpienu, pievieno kefīru, sāli, maltus melnos piparus un sakapātus lociņus, visu samaisa viendabīgā, pašķidrā mērces konsistences masā.
2
Kartupeļus, gurķi un tomātu sagriež gabaliņos, ber biezpiena mērcē, pievieno linsēklu eļļu, samaisa un ēd nost!
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasMazkaloriju ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBiezpiensKartupeļiLinsēklasSīpollokiTomātiDārzeņu salātiKefīrsBez termiskas apstrādesSālīti gurķisalsKartupeļu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit