Foto: Privātais arhīvs

"Tā kā man neiet pie dūšas tomāti klasiskajos ķiploku grauzdiņu salātos, tad piemēroju recepti savai gaumei, aizstājot tomātus ar papriku," savu salātu knifu atklāj garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

300 gķiploku grauzdiņi2 paprikas300 gkonservēta kukurūza5 cieti vārītas olas200 gsiers pēc garšasdilles1 paciņa majonēzes3 ĒKskābs krējums pēc garšasķiploka daiviņas pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Īpaši ātram rezultātam izmanto veikalā nopērkamos ķiploku grauzdiņus, bet, ja tev ir laiks un vēlme darboties, tad pagatavo grauzdiņus mājās. Kā tas darāms, skaidrojām šajā receptē.

2

Papriku sagriež mazos kubiņos. Sieru un olas sarīvē. Dilles sakapā.

3

Gatavo mērci. Samaisa majonēzi ar krējumu, sāli, pipariem un caur spiedi izspiestām ķiploka daiviņām.

4

Traukā kārto grauzdiņus, mērci, papriku, olas, mērci, kukurūzu, dilles, mērci, visu pārberot ar siera kārtu.

Foto: Privātais arhīvs
5

Salātiem pirms pasniegšanas vajadzētu vismaz pāris stundas ievilkties, bet tos var baudīt arī uzreiz.

Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!