"Tā kā man neiet pie dūšas tomāti klasiskajos ķiploku grauzdiņu salātos, tad piemēroju recepti savai gaumei, aizstājot tomātus ar papriku," savu salātu knifu atklāj garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Īpaši ātram rezultātam izmanto veikalā nopērkamos ķiploku grauzdiņus, bet, ja tev ir laiks un vēlme darboties, tad pagatavo grauzdiņus mājās. Kā tas darāms, skaidrojām šajā receptē.
Papriku sagriež mazos kubiņos. Sieru un olas sarīvē. Dilles sakapā.
Gatavo mērci. Samaisa majonēzi ar krējumu, sāli, pipariem un caur spiedi izspiestām ķiploka daiviņām.
Traukā kārto grauzdiņus, mērci, papriku, olas, mērci, kukurūzu, dilles, mērci, visu pārberot ar siera kārtu.
Salātiem pirms pasniegšanas vajadzētu vismaz pāris stundas ievilkties, bet tos var baudīt arī uzreiz.
Lai labi garšo!