Foto: Publicitātes foto
Atsvaidzinošu recepti rabarberu laikam iesaka "Rimi gardēdis", šefpavārs Normunds Baranovskis.
360Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 grabarberi250 gavenes1 gab.vaniļas pāksts100 gcietes cukurs jeb glikozes sīrups80 gbaltais cukurs2 gab.olu baltumi30 mlrabarberu liķieris

Pagatavošana

1

Rabarberus uzvāra ar avenēm, cukuru un cietes sīrupu.

2

Sablendē un izspiež caur sietu. Atdzesē.

3

Sakuļ olu baltumus biezās putās un iecilā rabarberu biezenī.

4

Lej traukā un liek saldētavā. Ik pēc 30 minūtēm saputo, lai sorbets izdotos gaisīgs un nenoslāņotos. Tas jāatkārto vismaz 3–4 reizes, līdz sorbets pilnībā sastindzis.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!