360Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 grabarberi250 gavenes1 gab.vaniļas pāksts100 gcietes cukurs jeb glikozes sīrups80 gbaltais cukurs2 gab.olu baltumi30 mlrabarberu liķieris
Pagatavošana
1
Rabarberus uzvāra ar avenēm, cukuru un cietes sīrupu.
2
Sablendē un izspiež caur sietu. Atdzesē.
3
Sakuļ olu baltumus biezās putās un iecilā rabarberu biezenī.
4
Lej traukā un liek saldētavā. Ik pēc 30 minūtēm saputo, lai sorbets izdotos gaisīgs un nenoslāņotos. Tas jāatkārto vismaz 3–4 reizes, līdz sorbets pilnībā sastindzis.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit