Foto: Privātais arhīvs
Pēc tveicīgas dienas varēsi teikt sev paldies, ja saldētavā tālredzīgi noglabāsi saldētus banāna gabaliņus. Kāpēc? Jo no saldēta banāna, augļiem un ogām sanāk debešķīgi krēmīgs un zibenīgi pagatavojams saldējums. Recepti piedāvā "Tasty" uzcītīgs lasītājs Jānis.
5Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
2 gab.saldēti banāni3 saujaszemenes1 gab.nektarīns

Pagatavošana

1

Blenderī saber saldēta banāna gabaliņus, svaigas zemenes un gabaliņos sagrieztu nektarīnu. Visu sablendē, līdz izveidojusies viendabīga konsistence.

2

Ja ir vēlēšanās, "nice cream" var padarīt vēl saldāku, pievienojot pustējkaroti medus vai dateļu sīrupa.

3

Krēmīgo saldējumu liec bļodiņās un pasniedz.

Labu apetīti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!