15Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
150 gmakaroni ("penne rigate")200 gturku zirņi (konservēti vai vārīti)0.5 paprika150 gķirštomāti, sagriezti uz pusēm0.5 garais gurķis, sagriezts gabaliņos100 golīvas, sagrieztas uz pusēm0.5 sarkanais sīpols, sīkli sakapāts pēc garšasdilles200 ggarneles MĒRCEI:3 ĒKbezpiedevu jogurts1 ĒKcitronu sula1 TKfranču sinepes pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšaskapāti zaļumi
Pagatavošana
1
Pagatavo makaronus atbilstoši ražotāja norādījumiem. Pēc pagatavošanas makaronus nokāš, noskalo aukstā ūdenī un liek lielā bļodā.
2
Makaroniem pievieno pārējās salātu sastāvdaļas.
3
Atsevišķā bļodiņā liek visas mērces sastāvdaļas. Samaisa un pievieno makaroniem.
4
Salātus var baudīt uzreiz vai uzglabāt ledusskapī, lai pasniegtu vēlāk.
Lai labi garšo!
DillesGarnelesGaršvielas un garšaugiGurķiPaprikaSarkanie sīpoliTurku zirņiĶirštomātiZivju un jūras produktu salātiOlīvasFranču sinepes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit