Foto: Publicitātes foto
Makaroni apvienojumā ar sezonālo produktu svaigajām garšām būs šīs vasaras ideālā kombinācija. Veselīga dzīvesveida blogs "Foodprep.lv" un "Dobeles dzirnavnieks" piedāvā pastas salātu recepti piknikam vai pusdienu pārtraukumam parkā.
15Minūtes
15Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
150 gmakaroni ("penne rigate")200 gturku zirņi (konservēti vai vārīti)0.5 paprika150 gķirštomāti, sagriezti uz pusēm0.5 garais gurķis, sagriezts gabaliņos100 golīvas, sagrieztas uz pusēm0.5 sarkanais sīpols, sīkli sakapāts pēc garšasdilles200 ggarneles MĒRCEI:3 ĒKbezpiedevu jogurts1 ĒKcitronu sula1 TKfranču sinepes pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšaskapāti zaļumi

Pagatavošana

1

Pagatavo makaronus atbilstoši ražotāja norādījumiem. Pēc pagatavošanas makaronus nokāš, noskalo aukstā ūdenī un liek lielā bļodā.

2

Makaroniem pievieno pārējās salātu sastāvdaļas.

3

Atsevišķā bļodiņā liek visas mērces sastāvdaļas. Samaisa un pievieno makaroniem.

4

Salātus var baudīt uzreiz vai uzglabāt ledusskapī, lai pasniegtu vēlāk.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!