Atsaucoties "Tasty" aicinājumam dalīties ar lietuviešu kulināro mantojumu, recepti piedāvā Lietuvas lauku tūrisma asociācija un projekts "Skonių kelias". Ēdiens gatavots saskaņā ar Lietuvas sertificēta Nacionālā mantojuma produkta recepti, parādot tā gatavošanas procesu.
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 mltrekns skābais krējums1 ĒKsviests1 TKķimenes pēc garšassāls karsts ūdens vārīti kartupeļi pasniegšanai
Pagatavošana
1
Uz dažām stundām biezo krējumu atstāj istabas temperatūrā. Dziļā bļodā liek karoti mīksta sviesta un pievieno glāzi skābā krējuma.
2
Bļodu liek karsta ūdens peldē un maisa tās saturu ar koka karoti. Pa karotei pievieno un iemaisa pārējo krējumu, maisot tik ilgi, līdz izlietots viss krējums un atdalījušās paniņas.
3
Kad masa sāk sabiezēt, pievieno sāli un rūpīgi samaisa.
4
Kastini pasniedz ar karstiem vārītiem kartupeļiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit