Produktu daudzums paredzēts 24 cm diametra kūkas formai.
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
ogas dekoram PAMATNEI:2 paciņas sepumu "Selga"150 gsviests (istabas temperatūrā) PILDĪJUMAM:3 olu dzeltenumi1 ola100 gpūdercukurs250 gmaskarpone500 gFiladelfijas siers2 ĒKskābs krējums0.5 citrons (norīvēta miziņa, izspiesta sula)
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 150 grādiem ventilatora režīmā (ja ir, tad, ieslēdzot apakšējo karsēšanu).
2
Gatavo pamatni. Sablendē cepumus, piemīca tiem sviestu, masu ieklāj kūkas formā ar noņemamu malu, veidojot mīklas maliņas uz augšu.
3
Gatavo pildījumu. Sakuļ olu dzeltenumus un olu ar cukuru. Pievieno abu veidu sierus, krējumu un viegli sakuļ.
4
Pievieno citrona miziņu un sulu, iemaisa un lej formā virs cepumu kārtas. Pārklāj ar foliju.
5
Cep 45 minūtes, tad noņem foliju un cep vēl 15 minūtes.
6
Izņem no krāsns, liek uz galda, atkal pārklāj ar foliju un ļauj lēnām atdzist. Kad kūka atdzisusi, noņem formas malu.
7
Pirms pasniegšanas dekorē ar svaigām ogām. Lai labi garšo!
Bērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCitroniFiladelfijas siersMascarponePūdercukursSviestsTortes un kūkasCepumiOgasSiera kūkas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit