13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
MĪKLAI:1 glāzepiens150 gsviests3 ĒKeļļa1 TKsāls1.5 ĒKcukurs50 gsvaigais raugs3 glāzesmilti PILDĪJUMAM: žāvēta gaļa sīpoli malti melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Remdenā pienā izkausē cukuru, sāli un raugu. Pievieno izkausētu sviestu, kas samaisīts ar eļļu, pēc tam pievieno miltus un visu labi izmīca, līdz iegūta vijīga mīkla.
2
Bļodu pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz 30 minūtēm.
3
Pa to laiku sagatavo pildījumu. Gaļu sagriež kubiņos, samaisa ar sasmalcinātiem sīpoliem, sāli un pipariem.
4
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
5
Mīklu izņem no ledusskapja, izrullē apļa formā.
6
Ar asu nazi vai picas nazi sadala mīklu trīsstūros. Katra trīsstūra platākajā galā liek pildījumu.
7
Satin pīrādziņus rullīša formā.
8
Liek pīrādziņus uz plāts, pārziež ar sakultu olu un 15 minūtes "atpūtina" pirms cepšanas.'
9
Cep 10 minūtes.
Lai labi grašo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit