Foto: Publicitātes foto
Arī tostermaize var būt veselīga. Tāda noteikti ir šī – “Garšas baudījums” sērijas tostermaize, kuru gatavo ar auzu ieraugu. Pagaršo to kopā ar svaigiem avokado- tomātu salātiem, kas pasniegti uz bazilika krēma un papildināti ar mocarellas bumbiņām.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 šķēles“Garšas baudījums” tostermaize ar auzu ieraugu120 gbezpiedevu krēmsiers12 mini mocarellas bumbiņas100 gķirštomāti1 liels, gatavs avokado2 ĒKbazilika pesto pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšasmedus pēc garšasbaziliks

Pagatavošana

1

Krēmsieram pievieno ēdamkaroti pesto, piparus, drusciņu medus un visu kārtīgi samaisa viendabīgā masā.

2

Avokado pārgriež uz pusēm un izņem kauliņu. Ar karoti no mizas izņem mīkstumu un sagriež kubiņos.

3

Ķatru ķiirštomātiņu sagriež četrās daļās. Bazilika lapiņas saplūkā.

4

Avokado, tomātus un baziliku liek bļodā, pievieno ēdamkartoti pesto un samaisa.

5

Kārto maizītes. Uz katras uzziež dāsnu kārtu bazilika krēma, kas gādās, lai visas sastāvdaļas stingri turās uz maizes. Pa virsu liek avokado–tomātu salātus pamīšus ar mocarellas bumbiņām. Rotā ar svaigu baziliku.

Lai labi garšo!

Iepazīsties ar citiem “Garšas baudījums” produktiem www.hm.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!