30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
8 kartupeļi1 sarkanais sīpols, sagriezts plānās šķēlēs120 gkūpināta cūkgaļas krūtiņa glāzesgurķu marināde2 ĒKbaltvīna etiķis pēc garšassāls šķipsnamalti melnie pipari pēc garšasdilles un pētersīļi, sīki sakapāti1 TKsinepes
Pagatavošana
1
Kartupeļus ar visu mizu novāra. Nedaudz atdzesē, nomizo, sagriež šķēlēs un liek bļodā. Pievieno sīpolus.
2
Kamēr kartupeļi vārās, uzkarsētā pannā apcep kumosa lieluma šķēlītēs sagrieztu krūtiņu, līdz gaļas gabaliņi ir zeltaini un kraukšķīgi.
3
Gatavo mērci, liekot visas sastāvdaļas aizskrūvējamā burciņā un sakratot.
4
Pārlej mērci kartupeļiem, pievieno apceptos gaļas gabaliņus, pannā izčurkstinātos taukus un apmaisa.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit