Foto: Privātais arhīvs
"Piekoriģējot draudzenes ieteiktu recepti pēc savas gaumes, tapa pasakaini garda kabaču rulete ar sulīgu pildījumu," recepti iesaka vairāku pavārgrāmatu autore Laila Trektere.
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

BISKVĪTAM:500 gkabači3 olas1 bunte zaļumu, sakapāti150 gmilti2 ĒKskābs krējums pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasProvansas garšvielu maisījums PILDĪJUMAM:350 gskābs krējums pēc garšasķiploki, izspiesti caur spiedi pēc garšassiers, sarīvēts pēc garšastomāti, sasmalcināti vai ripiņās sagriezti pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.

2

Gatavo biskvītu. Kabačus sarīvē uz sakņu rīves, nospiež lieko sulu, liek bļodā. Pievieno pārējās biskvīta sastāvdaļas un samaisa visu viendabīgā masā.

Foto: Privātais arhīvs
3

Liek masu veidnē un izlīdzina.

Foto: Privātais arhīvs
4

Cep 20 minūtes. Izņem no krāsns, mazliet atdzesē un atdala no cepamā papīra.

Foto: Privātais arhīvs
5

Sagatavo pildījumu. Krējumu samaisa ar ķiplokiem, sieru, sāli un pipariem viendabīgā masā.

Foto: Privātais arhīvs
6

Klāj pildījumu uz kabaču biskvīta. Virsū liek tomātus.

Foto: Privātais arhīvs
7

Sarullē, griež šķēlēs un pasniedz.

Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!