14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
BISKVĪTAM:500 gkabači3 olas1 bunte zaļumu, sakapāti150 gmilti2 ĒKskābs krējums pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasProvansas garšvielu maisījums PILDĪJUMAM:350 gskābs krējums pēc garšasķiploki, izspiesti caur spiedi pēc garšassiers, sarīvēts pēc garšastomāti, sasmalcināti vai ripiņās sagriezti pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru.
2
Gatavo biskvītu. Kabačus sarīvē uz sakņu rīves, nospiež lieko sulu, liek bļodā. Pievieno pārējās biskvīta sastāvdaļas un samaisa visu viendabīgā masā.
3
Liek masu veidnē un izlīdzina.
4
Cep 20 minūtes. Izņem no krāsns, mazliet atdzesē un atdala no cepamā papīra.
5
Sagatavo pildījumu. Krējumu samaisa ar ķiplokiem, sieru, sāli un pipariem viendabīgā masā.
6
Klāj pildījumu uz kabaču biskvīta. Virsū liek tomātus.
7
Sarullē, griež šķēlēs un pasniedz.
Lai labi garšo!
LaunagsBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuKabačiMiltiOlasSiersTomātiDārzeņu ēdieniRuletes un strūdelesViegla vasaras maltīteSkābs krējums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit