Veronika Ļevša

"Kā man tādas šodien sakārojās! Karstās maizītes ar ķirštomātiem, sieru, desiņu un lociņiem," - tā recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

baltmaize cīsiņi ķirštomāti labi kūstošs siers majonēze sīpolloki sāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Ķirštomātus sagriež uz pusēm. Sieru sarīvē. Cīsiņus sagriež ripās. Lociņus sakapā.

3

Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, sāli un piparus pēc garšas.

4

Maizes šķēles liek uz plāts. Uz tām dāsnā kārtā liek pildījumu, cep krāsnī 5-7 minūtes, līdz siers izkusis un kļuvis kārdinoši zeltains.

5

Izņem maizītes un saliek uz restītes, lai tās nezaudētu kraukšķīgumu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!