"Kā man tādas šodien sakārojās! Karstās maizītes ar ķirštomātiem, sieru, desiņu un lociņiem," - tā recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
20Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
baltmaize cīsiņi ķirštomāti labi kūstošs siers majonēze sīpolloki sāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Ķirštomātus sagriež uz pusēm. Sieru sarīvē. Cīsiņus sagriež ripās. Lociņus sakapā.
3
Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno majonēzi, sāli un piparus pēc garšas.
4
Maizes šķēles liek uz plāts. Uz tām dāsnā kārtā liek pildījumu, cep krāsnī 5-7 minūtes, līdz siers izkusis un kļuvis kārdinoši zeltains.
5
Izņem maizītes un saliek uz restītes, lai tās nezaudētu kraukšķīgumu.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKarstās uzkodasBaltmaizeCīsiņiSiersSīpollokiĶirštomātiPicas un karstmaizesviegliMajonēzeIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit