Vienkārši un ātri pagatavojams ābolu sezonas našķis – aromātiski un sulīgi cepumi. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
60 gsviests4 ĒKcukurs pēc garšasvaniļas cukurs, ekstrakts vai esence1 ola šķipsnasāls150 gmilti2 āboli1 TKcepamais pulveris
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.
2
Mīkstu sviestu liek bļodā, pievieno olu, cukuru, vaniļas cukuru, sāli un saputo gaisīgā masā, līdz cukurs izšķīdis.
3
Pieliek izsijātus miltus un cepamo pulveri. Visu labi samaisa.
4
Pievieno nomizotus, kubiņos sagrieztus ābolus un visu labi samaisa.
5
Ar ēdamkaroti ņem mīklas piciņas, liek uz cepamās plāts un viegli saplacina, veidojot cepumu formu.
6
Cep 20 minūtes, līdz cepumiņi ir zeltaini.
7
Izņem no krāsns, atdzesē un bauda.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepšanaCepeškrāsnsCepamais pulverisMiltiOlasSviestsĀboliCepumiviegliVaniļas cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit