Veronika Ļevša

Vienkārši un ātri pagatavojams ābolu sezonas našķis – aromātiski un sulīgi cepumi. Recepti iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

60 gsviests4 ĒKcukurs pēc garšasvaniļas cukurs, ekstrakts vai esence1 ola šķipsnasāls150 gmilti2 āboli1 TKcepamais pulveris

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Mīkstu sviestu liek bļodā, pievieno olu, cukuru, vaniļas cukuru, sāli un saputo gaisīgā masā, līdz cukurs izšķīdis.

3

Pieliek izsijātus miltus un cepamo pulveri. Visu labi samaisa.

4

Pievieno nomizotus, kubiņos sagrieztus ābolus un visu labi samaisa.

5

Ar ēdamkaroti ņem mīklas piciņas, liek uz cepamās plāts un viegli saplacina, veidojot cepumu formu.

6

Cep 20 minūtes, līdz cepumiņi ir zeltaini.

7

Izņem no krāsns, atdzesē un bauda.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!