Veronika Ļevša

Ātri pagatavojamu un sātīgu biešu-siera salātu recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

6 mazas vārītas bietes4 vārītas olas pēc garšassīpolloki200 gkonservēti zaļie zirnīši150 gsiers pēc garšassāls un malti melnie pipari1 TKsinepes pēc garšasmajonēze

Pagatavošana

1

Bietes un sieru sarīvē ar rupjo rīvi. Olām noloba čaumalu un sakapā. Lociņus sasmalcina.

2

Liek visu bļodā, pievieno zirnīšus, sāli, piparus, majonēzi un samaisa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!