5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kggurķi300 gcukurs50 gsāls300 mletiķis200 gmārrutki (no burciņas vai svaigi sarīvēti)
Pagatavošana
1
Nomazgātus gurķus ar visām mizām sagriež ripiņās vai daiviņās.
2
Marinādes sastāvdaļas samaisa, uzlej virsū gurķiem un apmaisa.
3
Atstāj uz 12 stundām ievilkties (ik pa laikam gurķus apmaisa). No gurķiem izdalīsies daudz marinādes.
4
Pēc 12 stundām gurķus pilda tīrās, iepriekš izplaucētās vai izkarsētās burciņās, aizskrūvē ar izplaucētiem vāciņiem.
5
Glabā ledusskapī vai pagrabā. Nevajag pasterizēt!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit