Kad visas receptes no lielā kabaču špikera izmēģinātas, bet zaļie, baltie un dzeltenie kabači turpina uzrasties pie tava durvju sliekšņa, nākas meklēt jaunas receptes. Lūk, ideja, ko iesākt ar sauju biezpiena, siera gabaliņu un čaklo cepeškrāsni.
70Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
pēc garšaskabači1 sīpoli100 gbiezpiens50 gsiers pēc garšassāls, pipari2 olas naža galssinepes
Pagatavošana
1
Sīpolu smalki sakapā un apcep zeltainus sakarsētā eļļā. Pievieno nomizotus, mazos kubiņos sagrieztus kabačus un apcep.
2
Tikmēr bļodā liek biezpienu, sarīvētu sieru, olas, sāli, piparus un sinepes, visu kārtīgi samaisa.
3
Kad dārzeņi pannā apcepušies, tos liek cepamajā traukā. Liek virsū biezpiena masu un sajauc ar kabačiem.
4
Cep līdz 180 grādiem iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī vismaz 40 minūtes. Pāris minūtes pirms cepšanas beigām sacepumam var uzbērt virsū vēl vienu sauju sarīvēta siera.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniGaršvielas un garšaugiKabačiSinepesDārzeņu sacepumiBiezpiena sacepumiGavēņa laika ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit