Foto: Privātais arhīvs

Kad visas receptes no lielā kabaču špikera izmēģinātas, bet zaļie, baltie un dzeltenie kabači turpina uzrasties pie tava durvju sliekšņa, nākas meklēt jaunas receptes. Lūk, ideja, ko iesākt ar sauju biezpiena, siera gabaliņu un čaklo cepeškrāsni.

70Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

pēc garšaskabači1 sīpoli100 gbiezpiens50 gsiers pēc garšassāls, pipari2 olas naža galssinepes

Pagatavošana

1

Sīpolu smalki sakapā un apcep zeltainus sakarsētā eļļā. Pievieno nomizotus, mazos kubiņos sagrieztus kabačus un apcep.

2

Tikmēr bļodā liek biezpienu, sarīvētu sieru, olas, sāli, piparus un sinepes, visu kārtīgi samaisa.

3

Kad dārzeņi pannā apcepušies, tos liek cepamajā traukā. Liek virsū biezpiena masu un sajauc ar kabačiem.

4

Cep līdz 180 grādiem iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī vismaz 40 minūtes. Pāris minūtes pirms cepšanas beigām sacepumam var uzbērt virsū vēl vienu sauju sarīvēta siera.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!