30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kabacis150 gfetas siers2 ķiploka daiviņas2 ĒKgrieķu jogurts eļļa cepšanai pēc garšasbaziliks, dilles, pētersīļi vai piparmētra
Pagatavošana
1
Nelielus, stingrus kabaci nomazgā un sagriež gareniskās šķēlēs. Tās apcep pannā sakarsētā eļļā no abām pusēm zeltainas, liek uz papīra dvieļa, lai notecinātu liekās taukvielas.
2
Ķiplokus nomizo un sakapā. Zaļumus sasmalcina.
3
Fetai pievieno zaļumus, ķiplokus, jogurtu un samaisa.
4
Uz kabača šķēles liek nedaudz sagatavotās masas, satin rullītī un, ja vēlas, nostiprina ar koka irbulīti.
5
Var baudīt uzreiz, bet var arī pirms pasniegšanas likt ledusskapī uz pāris stundām, lai garšas savelkas.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDārzeņu un sēņu uzkodasSiera un biezpiena uzkodasFetas siersGrieķu jogurtsViegla vasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit