Veronika Ļevša

"Šī sēņu zupiņa ir ļoti ātri pagatavojama un sanāk ļoti garda. Ja ir vēlme, var pievienot arī pannā apceptu šķiņķi, bekonu vai kādu citu gaļu, bet arī tāpat zupa ir gana sātīga," tā recepti piesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 saujassēnes5 kartupeļi2 burkāni1 sīpols1 paciņa kausētā siera1 saujarīsi zaļumi, sakapāti pēc garšassāls un pipari2 lauru lapas

Pagatavošana

1

Kartupeļus nomizo, sagriež gabalos, liek katlā, kur jau ir iebērtas garšvielas, pārlej ar elektriskajā tējkannā uzvārītu ūdeni un vāra.

2

Šampinjonus vai citas sēnes sagriež gabaliņos. Burkānus notīra, var sarīvēt var arī sagriezt gabalos. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Sēnes, burkānus un sīpolus apcep pannā sakarsētā eļļā pāris minūtes.

3

Katlam pievieno pannas saturu un rīsus.

4

Vāra aptuveni 10 minūtes, tad pieliek kausēto sieru un iemaisa. Kad zupa sāk burbuļot, nogriež liesmu.

5

Lej bļodās, pārkaisa ar zaļumiem un bauda.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!