Foto: Publicitātes foto
Ātri pagatavojamie šokolādes kēksiņi būs lielisks papildinājums rīta kafijai vai omulīgai pēcpusdienas pasēdēšanai draugu lokā. Recepti iesaka pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi".
1500Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 olas125 gmilti60 gkakao1 TKcepamais pulveris0.5 TKsāls2 ĒKeļļa150 ggrieķu jogurts150 gtumšā šokolāde, sadalīta gabaliņos pēc garšasvaniļas esence

Pagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādu karstumam.

2

Lielā bļodā sajauc olas, jogurtu un eļļu.

3

Pievieno masai pārējās sastāvdaļas un beigās pieliek klāt smalki salauztu, sagrieztu vai sarīvētu tumšo šokolādi.

4

Iegūto mīklu kārtīgi samaisa, pilda kēksiņu formās un cep aptuveni 12 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!