7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 vārīta vistas fileja2 gatavi avokado1 liels ābols1 selerijas kāts1 laims, norīveta miziņa un sula1 šķipsnacukurs pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Ābolu un avokado nomizo. Vārītu vistas fileju (to var aizstāt arī ar kūpinātu vistas gaļu vai iepriekšējās dienas vakariņās baudītā vistas cepeša pārpalikumiem), ābolu, avokado un selerijas kātu sagriež aptuveni vienāda lieluma gabaliņos un liek bļodā.
Šajā rakstā atklājām vienkāršu knifu, kā pareizi vārīt vistas fileju, lai tā nezaudētu sulīgumu.
2
Pievieno sāli, piparus, cukuru, laima miziņu, laima sulu un visu samaisa.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAvokadoCukursLaimsSelerijasVistas gaļaĀboliGaļas salātiviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit