6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.8 kgzaļi tomāti1.3 kgsīpoli0.5 TKmalti melnie pipari300 mletiķis400 gcukurs2 ĒKsāls
Pagatavošana
1
Tomātus sagriež gabaliņos. Sīpolus nomizo un sasmalcina. Tomātus un sīpolus liek katlā, pievieno pārējās sastāvdaļas un vāra. Ja vēlas, lai kečups nav tik pikants, pievieno mazāk etiķa - pēc garšas.
2
Kad masa sāk burbuļot, turpina sautēšanu aptuveni 40 minūtes. Ja vēlas, lai kečups ir bez gabaliņiem, tad masu var sablendēt un vēlreiz uzkarsēt līdz pirmajiem burbuļiem.
3
Karstu masu lej tīrās burkās, aizskrūvē ar tīriem vāciņiem un atdzesē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit