9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 olas1 glāzecukurs0.5 glāzeeļļa1 TKsoda1 TKkanēlis1 TKvaniļas cukurs4 āboli, nomizoti un sarīvēti2 glāzesmilti pūdercukurs pārkaisīšanai
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Cepamo veidni ieziež ar eļļu vai sviestu.
2
Olas sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru. Pielej eļļu un iekuļ.
3
Ābolos iemaisa kanēli un sodu. Olu masai pievieno ābolus un samaisa.
4
Pieber miltus un iemaisa.
5
Lej masu veidnē un cep 40-45 minūtes, pārbaudot gatavību ar koka irbulīti.
6
Izņem pīrāgu no krāsns, atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniCepšanaKanēlisMiltiOlasPūdercukursĀboliPīrāgi un smalkmaizītesPlātsmaizesMārtiņdienas cienastsVaniļas cukursDzeramā soda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit