11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 kgtomāti1 kgpaprika1 kgāboli čili pipari500 gburkāni200 gķiploki1 glāzeeļļa pēc garšassāls2 ĒKcukurs100 mletiķis 9%3 lauru lapas
Pagatavošana
1
Ābolus un dārzeņus notīra, samaļ ar gaļas mašīnu vai virtuves kombainā.
2
Lej masu katlā, pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot etiķi, un karsē. Kad masa sāk burbuļot, to karsē vēl 40 minūtes.
3
Pievieno etiķi, iemaisa un nogriež liesmu.
4
Karstu adžiku lej tīrās burkās, aizskrūvē ar tīriem vāciņiem, apgriež burkas ar vākiem uz leju un atdzesē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit