8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
125 gsviests (istabas temperatūrā)125 gcukurs3 olas250 gmilti7 gcepamais pulveris1.5 kgāboli (labāk "Antonovka") sviests formas ieziešanai un kūkas pārziešanai pēc garšascukurs un kanēlis
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Kūkas formā ieklāj cepampapīru un kārtīgi iesmērē ar sviestu.
2
Sviestu ar cukuru sakuļ. Tad pa vienai pievieno un iekuļ olas. Pievieno miltus, cepamo pulveri un samaisa (masai jāsanāk pabiezai).
3
Mīklai pievieno nomizotus ābolus, kas sagriezti lielos gabalos.
4
Sagatavoto kūkas masu liek formā un šauj krāsnī.
5
Pēc 45 minūtēm izņem kūku no krāsns.
6
Dāsni pārziež ar sviestu, pārkaisa ar cukura un kanēļa maisījumu un liek atpakaļ cepeškrāsnī uz 5-10 minūtēm.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCepamais pulverisOlasSviestsĀboliTortes un kūkasMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit