Biskvīta rulete ar dzērveņu ievārījumu un krēmsieru

Pufīgais olu biskvīts, maigais krēmsiers un skābenais dzērveņu ievārījums veido debešķīgu garšu saskaņu. Pārbaudītu recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 olas120 gcukurs75 gmilti, izsijāti pēc garšasvaniļas cukurs400 gdzērveņu ievārījums400 gbezpiedevu krēmsiers3 ĒKpūdercukurs

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Izklāj plāti ar cepamo papīru.

2

Gatavo biskvītu. Olas, cukuru un vaniļas cukuru ar mikseri puto, līdz masa dubultojas un paliek gaiša. Pievieno miltus un prātīgi iecilā masā.

3

Liek mīklu uz plāts un ar karotes gludo pusi vienmērīgi izlīdzina.

4

Cep 20 minūtes, izņem biskvītu no krāsns un ierullē dvielī, lai atdziest.

5

Kamēr biskvīts dziest, sagatavo ruletes pildījumu. Krēmsieru un pūdercukuru mazliet uzputo ar mikseri.

6

Biskvītu prātīgi izrullē no dvieļa, uzmanīgi atdala no cepamā papīra.

7

Pārziež ar dzērveņu ievārījumu, tad ar krēmsiera kārtu.

8

Pildījumu uzmanīgi izlīdzina un ruleti sarullē. Pirms pasniegšanas liek ledusskapī vismaz uz stundu savilkties.

9

Dekorē pēc ieskatiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!