Veronika Ļevša
Foto: Veronika Ļevša

"Kad ārā līst kā no spaiņa, tad jāīsina laiks, cepot kartupeļu pankūkas. Māja ir pilna ar dūmiem, bet tas ir tā vērts!" tā recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

600 gkartupeļi, nomizoti un sarīvēti uz smalkās rīves1 ola eļļa cepšanai1 šķipsnasoda1 sīpols2 ĒKmilti pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Kartupeļu masu liek marlē un nospiež.

2

Masai pievieno rīvētu sīpolu, olu, miltus, sodu, sāli un piparus. Visu labi samaisa.

3

Pannā uzkarsē eļļu. Ar ēdamkaroti liek kartupeļu masas piciņas sakarsētā pannā, izlīdzina un cep līdz zeltainam brūnumam no abām pusēm.

4

Pasniedz ar skābu krējumu, brūkleņu zapti vai ābolu biezeni.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!