"Kad ārā līst kā no spaiņa, tad jāīsina laiks, cepot kartupeļu pankūkas. Māja ir pilna ar dūmiem, bet tas ir tā vērts!" tā recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gkartupeļi, nomizoti un sarīvēti uz smalkās rīves1 ola eļļa cepšanai1 šķipsnasoda1 sīpols2 ĒKmilti pēc garšassāls un malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Kartupeļu masu liek marlē un nospiež.
2
Masai pievieno rīvētu sīpolu, olu, miltus, sodu, sāli un piparus. Visu labi samaisa.
3
Pannā uzkarsē eļļu. Ar ēdamkaroti liek kartupeļu masas piciņas sakarsētā pannā, izlīdzina un cep līdz zeltainam brūnumam no abām pusēm.
4
Pasniedz ar skābu krējumu, brūkleņu zapti vai ābolu biezeni.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit