Foto: Privātais arhīvs
"Pupiņu pastēte no mana tēta recepšu krājumiem - vienkārši pagatavojama, lēta un ļoti garšīga. Šo recepti var dažādot, majonēzi aizstājot ar augu eļļu, ķiploku vietā piemaļot klāt iepriekš apceptus sīpolus, sēnes vai gabaliņu kūpinājuma, kā arī pievienojot dažādus zaļumus un garšaugus pēc izvēles," tā pārbaudītu ģimenes recepti iesaka mūsu lasītāja Evita Stalbe.
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vārītas vai konservētas pupiņas pēc garšasķiploki pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasmajonēze

Pagatavošana

1

Ja izmanto kaltētas pupiņas, tās iepriekš pārlej ar ūdeni un uzbriedina, tad novāra, nokāš un atdzesē. Ātrākam rezultātam liek lietā konservētās pupiņas, iepriekš nolejot tām šķidrumu.

2

Pupiņas izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu. Pievieno caur spiedi izspiestu ķiploku, majonēzi, sāli, piparus un samaisa.

3

Ziež uz maizītēm un bauda.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!