4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārītas vai konservētas pupiņas pēc garšasķiploki pēc garšassāls un malti melnie pipari pēc garšasmajonēze
Pagatavošana
1
Ja izmanto kaltētas pupiņas, tās iepriekš pārlej ar ūdeni un uzbriedina, tad novāra, nokāš un atdzesē. Ātrākam rezultātam liek lietā konservētās pupiņas, iepriekš nolejot tām šķidrumu.
2
Pupiņas izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu. Pievieno caur spiedi izspiestu ķiploku, majonēzi, sāli, piparus un samaisa.
3
Ziež uz maizītēm un bauda.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit