Receptes sastāvdaļas paredzētas 24 cm diametra kūkas veidnei ar noņemamu malu.
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
BISKVĪTAM:350 gmilti250 gsviests100 gcukurs4 ĒKkakao PILDĪJUMAM:500 gbiezpiens vai rikota3 olas150 gskābs krējums150 gcukurs10 gvaniļas cukurs50 gmilti
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem. Ieziež kūkas veidni ar sviestu.
2
Visas biskvīta sastāvdaļas liek bļodā un ar pirkstiem sastrādā drumstalās.
3
Atsevišķi sablendē visas pildījuma sastāvdaļas viedabīgā masā.
4
Kūkas veidnē ber 2/3 biskvīta masas, viegli nolīdzina ar karotes gludo pusi vai pirkstiem, veidojot maliņas uz augšu.
5
Lej formā kūkas pildījumu. Vienmērīgā kārtā pārkaisa ar atlikušo biskvīta drupaču masu.
6
Cep 50-60 minūtes, izņem no krāsns, formā atdzesē, liek ledusskapī uz vismaz 2 stundām.
7
Noņem veidnes malu, griež kūku šķēlēs un pasniedz.
Lai labi garšo!
Bērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniPasniegt atdzesētuBiezpiensCukursMiltiOlasSkābais krējumsSviestsTortes un kūkasvidējiVaniļas cukursKakao
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit