Foto: Publicitātes foto
Veģetārie tako? Kādēļ gan ne? Aizvietojot gaļu ar kraukšķīgiem valriekstiem, krēmīgu fetas sieru, zeltaini apceptiem sīpoliem un kraukšķīgiem dārzeņiem, lieliskas vakariņas garantētas!
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gvalrieksti1 neliels sīpols50 mlūdens1 paciņa "Santa Maria Taco Spice Mix"1 ĒKeļļa8 tortiļas1 burciņa "Santa Maria Taco Sauce Mild"1 avokado pēc garšasķirštomāti pēc garšaslapu salāti50 gfetas siers

Pagatavošana

1

Rupji sasmalcina valriekstus un sīpolus.

2

Cep sīpolus eļļā, līdz tie kļūst zeltaini. Pievieno valriekstus un uz vidēji lielas uguns turpina cept aptuveni 2 minūtes.

3

Pievieno tako garšvielu maisījumu un ūdeni. Samaisa un karsē aptuveni minūti.

4

Uzsilda tortiļas, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.

5

Liek salātus un valriekstu maisījumu uz tortiļām. Virsū liek tako mērci, tomātu šķēles, avokado šķēles un sadrupinātu fetas sieru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!