Sāļais pīrāgs bez mīklas rullēšanas, bez liekām klapatām, bet ar bagātīgu pildījumu. Mēli var norīt, cik gards! Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
MĪKLAI:2 olas pēc garšassāls un malti melnie pipari150 gpiens50 gmilti0.5 TKcepamais pulveris PILDĪJUMAM:300 gvārīta vai kūpināta vistas fileja4 vārītas olas50 gsiers pēc garšasdilles, pētersīļi vai citi zaļumi
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ietauko 22 cm diametra veidni.
2
Gatavo mīklu. Sakuļ olas ar sāli, pipariem un pienu. Pievieno miltus un cepamo pulveri, sakuļ viendabīgu mīklu.
3
Gatavo pildījumu. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos. Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Vārītās olas noloba un sasmalcina. Zaļumus sakapā. Samaisa visas pildījuma sastāvdaļas.
4
Pusi mīklas lej veidnē, tad ber virsū pildījumu vienmērīgā kārtā, virs tā lej atlikušo mīklu.
5
Cep pīrāgu 35-40 minūtes, līdz tam ir zeltaina garoziņa.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit