Veronika Ļevša

Sāļais pīrāgs bez mīklas rullēšanas, bez liekām klapatām, bet ar bagātīgu pildījumu. Mēli var norīt, cik gards! Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

MĪKLAI:2 olas pēc garšassāls un malti melnie pipari150 gpiens50 gmilti0.5 TKcepamais pulveris PILDĪJUMAM:300 gvārīta vai kūpināta vistas fileja4 vārītas olas50 gsiers pēc garšasdilles, pētersīļi vai citi zaļumi

Pagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ietauko 22 cm diametra veidni.

2

Gatavo mīklu. Sakuļ olas ar sāli, pipariem un pienu. Pievieno miltus un cepamo pulveri, sakuļ viendabīgu mīklu.

3

Gatavo pildījumu. Gaļu sagriež nelielos gabaliņos. Sieru sarīvē uz rupjas rīves. Vārītās olas noloba un sasmalcina. Zaļumus sakapā. Samaisa visas pildījuma sastāvdaļas.

4

Pusi mīklas lej veidnē, tad ber virsū pildījumu vienmērīgā kārtā, virs tā lej atlikušo mīklu.

5

Cep pīrāgu 35-40 minūtes, līdz tam ir zeltaina garoziņa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!