4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gturku zirņi "Just Nature", novārīti pēc garšassāls pēc garšaskarija vai paprikas pulveris olīveļļa
Pagatavošana
1
Turku zirņus pēc vārīšanas nosmeļ un izkārto uz pannas, lai apžūst.
2
Liek iepriekš uzkarsētā krāsnī 200 grādos uz 10 minūtēm.
3
Izņem no krāsns, apslaka ar eļļu, apber ar garšvielām un rūpīgi apmaisa.
4
Liek atpakaļ grauzdēties uz 10 minūtēm. Ja nepieciešams, pievieno vēl garšvielas un nedaudz apmaisa, lai zirņi vienmērīgi apgrauzdējas.
5
Atkarībā no tā, cik mīksti zirņi novārīti, var atšķirties grauzdēšanas laiks – ja šķiet, ka ir gana cieti, ilgāk krāsnī neatstāj. Pēc izņemšanas no krāsns ļauj tiem atdzist un tad bauda kāru muti!
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit