Foto: "Virtuve diviem"

"Ķirbjus esam cepuši cepeškrāsnī ar garšvielām, marinējuši un cepuši ķirbju pankūkas, Tagad kārta ķirbju vafelēm. Taisni vai jābrīnās, ka, saliekot kopā pareizās sastāvdaļas, mainās ķirbja garša – no nekādas uz kaut ko ļoti garšīgu un interesantu," tā zeltainu ķirbju vafeļu recepti piedāvā kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori.

8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

350 gķirbis, smalki sarīvēts1.5 glāzekviešu milti4 ĒKcukurs60 mleļļa2 olas150 mlpiens1 šķipsnasāls2 TKcepamais pulveris

Pagatavošana

1

Olas saputo ar cukuru, izmantojot putojamo slotiņu vai mikseri.

2

Pievieno pienu, eļļu un visu samaisa.

3

Tad pieliek rīvēto ķirbi.

Foto: "Virtuve diviem"
4

Kā pēdējo iemaisa miltu, sāls un cepamā pulvera maisījumu.

5

Cep iepriekš sakarsētā vafeļu pannā, līdz vafeles kārdinoši smaržo un ir apcepušās zeltaini brūnas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!