"Ķirbjus esam cepuši cepeškrāsnī ar garšvielām, marinējuši un cepuši ķirbju pankūkas, Tagad kārta ķirbju vafelēm. Taisni vai jābrīnās, ka, saliekot kopā pareizās sastāvdaļas, mainās ķirbja garša – no nekādas uz kaut ko ļoti garšīgu un interesantu," tā zeltainu ķirbju vafeļu recepti piedāvā kulinārijas bloga "Virtuve diviem" autori.
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
350 gķirbis, smalki sarīvēts1.5 glāzekviešu milti4 ĒKcukurs60 mleļļa2 olas150 mlpiens1 šķipsnasāls2 TKcepamais pulveris
Pagatavošana
1
Olas saputo ar cukuru, izmantojot putojamo slotiņu vai mikseri.
2
Pievieno pienu, eļļu un visu samaisa.
3
Tad pieliek rīvēto ķirbi.
4
Kā pēdējo iemaisa miltu, sāls un cepamā pulvera maisījumu.
5
Cep iepriekš sakarsētā vafeļu pannā, līdz vafeles kārdinoši smaržo un ir apcepušās zeltaini brūnas.
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCepamais pulverisEļļaKviešu miltiPiensVafelesviegliIkdienas maltīteisalsķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit