lavaša rullīši
Foto: Shutterstock
Lavašs, pildīts ar konservētu skumbriju, zaļumiem un krēmsieru – vienkārši pagatavojama uzkoda svētku galdam.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

lavašs200 gkrēmsiers2 vārītas olas1 bundža konservētas skumbrijas1 sīpols pētersīļi, dilles

Pagatavošana

1

Lavašu apziež ar krēmsieru. Pārkaisa ar rīvētām olām.

2

Skumbrijas konserviem nolej šķidrumu, sasmalcina ar dakšiņu un samaisa ar sīki sakapātiem sīpoliem un zaļumiem.
*Lai neitralizētu sīpolu sīvumu un noturīgo pēcgaršu, tos pēc sakapāšanas pārlej ar verdošu ūdeni, tad lej caurdurī, noskalo zem auksta ūdens strūklas un nosausina.

3

Sarullē un ļauj ievilkties 1-2 stundas vai visu nakti.

4

Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.

Iesūtīja: EXBandita

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!