20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
lavašs200 gkrēmsiers2 vārītas olas1 bundža konservētas skumbrijas1 sīpols pētersīļi, dilles
Pagatavošana
1
Lavašu apziež ar krēmsieru. Pārkaisa ar rīvētām olām.
2
Skumbrijas konserviem nolej šķidrumu, sasmalcina ar dakšiņu un samaisa ar sīki sakapātiem sīpoliem un zaļumiem.
*Lai neitralizētu sīpolu sīvumu un noturīgo pēcgaršu, tos pēc sakapāšanas pārlej ar verdošu ūdeni, tad lej caurdurī, noskalo zem auksta ūdens strūklas un nosausina.
3
Sarullē un ļauj ievilkties 1-2 stundas vai visu nakti.
4
Pirms pasniegšanas sagriež šķēlēs.
Iesūtīja: EXBandita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit