Foto: Shutterstock
Lavašs ar gardu, krēmīgu biezpiena pildījumu - ātri un vienkārši pagatavojama uzkoda darba ballītēm vai svētkiem.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

lavašs400 gsēņu pastēte1 buntīte zaļumu burkāns, sarīvēts pēc garšassāls un malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Sagatavo pildījumu. Sēņu pastēti (te atradīsi recepti) samaisa ar sarīvētiem, apceptiem burkāniem un kapātiem zaļumiem. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

2

Lavašu pārziež ar pildījumu un sarullē

3

Ja ir laiks, liek ledusskapī uz 1-2 stundām vai uz nakti, lai lavašs sasūcas.

4

Ja laika nav, griež šķēlēs un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!