Veronika Ļevša

"Ātri pagatavojami un gardi salāti svētku galdam. Sāli pievienot nav nepieciešams, jo sastāvdaļas ir gana sāļas," recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 sīpols350 gmarinēti šampinjoni8 nelieli marinēti gurķi300 gsiers, sarīvēts200 gkūpināts šķiņķis vai vista zaļumi, sakapāti pēc garšasmajonēze

Pagatavošana

1

Sīpolu nomizo, sasmalcina, pannā apcep zeltainu un atdzesē.

2

Visas pārējās sastāvdaļas sasmalcina. Sieru sarīvē.

3

Liek visu lielā bļodā, pievieno sakapātus zaļumus, garšvielas, majonēzi un samaisa.

4

Ja vēlas, salātiem var pievienot arī vārītas olas.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!