8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgcūkgaļas kakla karbonāde pēc garšassāls un malti melnie pipari4 kartupeļi4 sīpoli tomātu mērce krējums majonēze ķiploki
Pagatavošana
1
Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2
Pannā apcep gredzenos sagrieztus sīpolus, līdz tie ir zeltaini. Kartupeļus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves. Krējumu bļodiņā samaisa ar majonēzi un caur spiedi izpiestiem ķiplokiem.
3
Gaļu sagriež šķēlēs un izklapē, liek uz plāts vienā kārtā, pārkaisa ar sāli un pipariem.
4
Pārziež ar tomātu mērci, virsū liek ceptos sīpolus.
5
Tad liek sarīvētos kartupeļus.
6
Visu pārklāj ar bagātīgu ķiploku mērces kārtu.
7
Cep krāsnī, līdz karbonādes kļuvušas zeltainas.
8
Pasniedz ar svaigiem salātiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit