Salāti sanāk krēmīgi un gardi, turklāt garšo lieliski gan siltā, gan aukstā veidā. Recepti iesaka "Instagram" konta "Tievesanaonline.lv" saimniece, fitnesa trenere Vendija Karalkina.

4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
200 gkvinoja150 gspināti450 gvistas fileja60 gFetas vai kazas siers

Pagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Vistu ar garšvielām cep krāsnī 20 minūtes. Gatavu sagriež gabaliņos.

2

Pa to laiku novāra kvinoju, gatavošanas procesa beigās pievienojot spinātus.

3

Visu sajauc ar gatavo, sagriezto vistu un kubiņos sagrieztu sieru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!