Vistas salāti ar kvinoju, fetu un spinātiem

Salāti sanāk krēmīgi un gardi, turklāt garšo lieliski gan siltā, gan aukstā veidā. Recepti iesaka "Instagram" konta "Tievesanaonline.lv" saimniece, fitnesa trenere Vendija Karalkina.

4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
200 gkvinoja150 gspināti450 gvistas fileja60 gFetas vai kazas siers

Pagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Vistu ar garšvielām cep krāsnī 20 minūtes. Gatavu sagriež gabaliņos.

2

Pa to laiku novāra kvinoju, gatavošanas procesa beigās pievienojot spinātus.

3

Visu sajauc ar gatavo, sagriezto vistu un kubiņos sagrieztu sieru.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!