Salāti sanāk krēmīgi un gardi, turklāt garšo lieliski gan siltā, gan aukstā veidā. Recepti iesaka "Instagram" konta "Tievesanaonline.lv" saimniece, fitnesa trenere Vendija Karalkina.
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
200 gkvinoja150 gspināti450 gvistas fileja60 gFetas vai kazas siers
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Vistu ar garšvielām cep krāsnī 20 minūtes. Gatavu sagriež gabaliņos.
2
Pa to laiku novāra kvinoju, gatavošanas procesa beigās pievienojot spinātus.
3
Visu sajauc ar gatavo, sagriezto vistu un kubiņos sagrieztu sieru.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit