Nepilnā pusstundā pagatavojama zupa ātrām, sātīgām un gardām vakariņām. Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 puravs700 gmaltā gaļa4 kartupeļi1 paciņa kausētā siera pēc garšassāls un pipari2 lauru lapas pēc garšaszaļumi
Pagatavošana
1
Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež kubiņos, liek katlā, pārlej ar elektiskajā tējkannā uzvārītu ūdeni, pievieno sāli, piparus, lauru lapas un vāra.
2
Pannā sakarsētā eļļā apcep malto gaļu un ripiņās sagrieztus puravus. Ber pannas saturu katlā un vāra aptuvei 10 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti.
3
Pievieno kausēto sieru un vāra, līdz zupa sāk burbuļot. Pasniedz ar kapātiem zaļumiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit