Veronika Ļevša

Nepilnā pusstundā pagatavojama zupa ātrām, sātīgām un gardām vakariņām. Recepti iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

25Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 puravs700 gmaltā gaļa4 kartupeļi1 paciņa kausētā siera pēc garšassāls un pipari2 lauru lapas pēc garšaszaļumi

Pagatavošana

1

Kartupeļus nomizo, nomazgā un sagriež kubiņos, liek katlā, pārlej ar elektiskajā tējkannā uzvārītu ūdeni, pievieno sāli, piparus, lauru lapas un vāra.

2

Pannā sakarsētā eļļā apcep malto gaļu un ripiņās sagrieztus puravus. Ber pannas saturu katlā un vāra aptuvei 10 minūtes, līdz kartupeļi ir mīksti.

3

Pievieno kausēto sieru un vāra, līdz zupa sāk burbuļot. Pasniedz ar kapātiem zaļumiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!