Pavisam vienkāršu kāpostu un burkānu plācenīšu recepti vakariņām iesaka "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
0.5 gab.kāposts1 burkāns1 ola2 ĒKskābs krējums1 TKsoda pēc garšassāls un malti melnie pipari milti
Pagatavošana
1
Kāpostu smalki sagriež, pievieno sāli un paspaida ar rokām. Ja izdalās sula, tad nokāš to.
2
Burkānu nomizo un sarīvē uz rupjas rīves, pievieno kāpostiem.
3
Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa. Miltus ber klāt "uz aci", lai sanāktu pabieza mīkla.
4
Ar karoti liek masu pannā sakarsētā eļļā un apcep plācenīšus zeltainus no abām pusēm.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniKāpostiMiltiSkābais krējumsviegliIkdienas maltīteiDzeramā sodasalsDārzeņu pankūkas un plācenīši
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit